Autorijbewijs

Elk pakket bevat:

Tussentijdse toets (incl. leges kosten)

Eerste rijexamen (incl. leges kosten)

Examengarantie voor een her examen praktijk.

STARTERSPAKKET

15 UUR RIJLES

€ 1385.00

60 min. per les

PAKKET A

25 UUR RIJLES

€ 1985.00

60 min. per les

PAKKET B

30 UUR RIJLES

€ 2250.00

60 min. per les

PAKKET C

35 UUR RIJLES

€ 2540.00

60 min. per les

PAKKET D

40 UUR RIJLES

€ 2820.00

60 min. per les

PAKKET E

45 UUR RIJLES

€ 3080.00

60 min. per les

Theorie pakket in combinatie met praktijkpakket

€ 80,00

  • Theorieboek incl. online inlogcode voor 3 maand toegang tot onze interactieve theorielessen met animaties en 5 uur toegang tot de examentraining.
  • Je mag onbeperkt gebruik van onze theorie cursussen voor aanmelding: klik hier
  • 1 theorie examen

Betaling

Je mag alle pakketten in termijnen betalen, doch voor de examendatum moet het totale bedrag voldaan zijn. Als je vóór de 10e rijles de totale cursus betaalt krijg je € 20,- korting. Kom je je betalingsverplichtingen niet na en is de rekening voor het eerste rijexamen niet voldaan, dan zijn we helaas genoodzaakt om 5% kosten in rekening te brengen.

Rijlessen moeten 24 uur van te voren worden afgemeld, anders zijn we helaas genoodzaakt 75% van de les prijs in rekening te brengen.

Bij het niet rijden van een tussentijdse toets vervalt de examengarantie.

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.

Theoriecursus

Voor de theoriecursus beschikken wij over een modern theorielokaal uitgerust met een visueel interactief theorie systeem. De cursus wordt gegeven op zaterdag van 09.00 uur tot 14.00 uur en op de donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur examentraining. Om je aan te melden klik hier:  aanmelden theoriecursus
Op zaterdag wordt de gehele leerstof van de theorie behandeld, en op de donderdag verzorgen we de examentraining. Kosten € 145,00 dit is inclusief 1 theorie-examen.

Mocht je onverhoopt de eerste keer niet slagen dan mag je gratis gebruik maken van een volgende cursus. Alleen de examenkosten (€  53.00) moeten dan worden voldaan.

De praktijkopleiding

Na het doen van een gratis intest (bij afname van een pakket of losse rijlessen) ontwikkelen wij een persoonlijke cursus waarin je het rijbewijs kunt behalen in een termijn die jij graag wilt. Kies je voor kort of doe je het liever wat rustiger aan? Op deze manier weet je van tevoren hoeveel je rijopleiding, inclusief tussentijdse toets en het eerste praktijkexamen kost. Mocht je onverhoopt de eerste keer zakken dan betalen wij jouw eerste herexamen. (Dit geldt alleen wanneer je kiest voor een pakket, niet voor losse rijlessen.) We kunnen direct na het doen van de intake les de datum en tijdstip van het rijexamen bepalen. Je moet dan wel in het bezit zijn van een theorie certificaat.

Spoedopleiding

Alle pakketten kunnen gereden worden in een spoedopleiding, mits je tussen 08.00 uur en 17.00 uur beschikbaar bent. Mocht je minder rijlessen nodig hebben dan het aantal dat tijdens de intake is bepaald, wordt er € 56.00 per uur in mindering gebracht op de rekening. Mocht het aantal lessen niet voldoende zijn, wordt € 58.00 per extra les in rekening gebracht.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Rijopleiding in Stappen

De naam zegt het eigenlijk al. Bij de rijopleiding in stappen ga je steeds een stap verder, als je de vorige stap goed genoeg beheerst. In totaal doorloop je 39 stappen, verdeeld over vier modules. Iedere module sluit je af met een toets. De rijopleiding in stappen duurt niet langer dan een traditionele rijopleiding. In de Rijopleiding in Stappen krijg je een lesboek waarin alle modules onderverdeeld in scripts staan. Zo´n script beschrijft nauwkeurig de onderdelen van een handeling. Een voorbeeld van een script is scan: kijk tweehonderd meter vooruit, blik niet fixeren, kijk binnenspiegel, kijk voor de auto, kijk buitenspiegels. Het is dus net een checklist: je doorloopt netjes alle stappen. Het grote voordeel is dat je door middel van het lesboek je thuis goed kunt voorbereiden op de komende rijles. Op het einde van elke rijles wordt doorgesproken wat we de volgende les gaan doen. In het lesboek kunnen we nauwkeurig de vorderingen bijhouden, zodat je duidelijk kunt zien waar je staat in de opleiding. Je ziet dus waar je het voor doet!

Wat vraagt de Rijopleiding in Stappen van jou?

Je krijgt na de rijlessen een huiswerkopdracht mee, om je op de komende rijles voor te bereiden. De tijd die dat vraagt, is voor iedereen verschillend. Maar goed voorbereid komen in de rijles, scheelt rijlessen.

Voordelen Rijopleiding in Stappen

  • Hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • Inzicht in je vorderingen
  • Leren zelfstandig een route uit te stippelen en te rijden

Autorijbewijs met automaat

Onze rijschool is in het bezit van een auto met een automaat. Voor de losse rijlessen en pakketten gelden dezelfde prijzen als voor een schakelauto. Wanneer je rijexamen hebt afgelegd in een automaat, mag je niet in een schakelauto rijden. Hiervoor moet je opnieuw rijexamen doen in een schakelauto. Dan hoef je niet opnieuw theorie examen te doen.
Het voordeel van rijexamen doen in een automaat is dat je veel minder handelingen hoeft te doen, zodat je tijdens het rijden je beter kunt concentreren op het verkeer. Voor leerlingen met een handicap biedt een automaat vaak uitkomst om mobiel te zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in ondersteuning bij een medische rijtest bij het CBR.