Rijschool Enschede

Rijschool Enschede Ezendam

Gemakkelijk en snel je rijbewijs halen? Bij Rijschool Ezendam in Enschede ben je aan het juiste adres. Met onze betaalbare cursussen, die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften haal jij je rijbewijs voor de auto, motor, bromfiets of aanhanger gemakkelijk en snel.

Ezendam rijopleidingen is door zowel het CBR als het RIS gecertificeerd. Dit houdt in dat we voldoen aan alle gestelde richtlijnen. De opleidingen en cursussen worden aangeboden in losse lessen, pakketten maar ook in spoedopleidingen. Al meer dan dertig jaar verzorgt Ezendam Rijopleidingen verkeerseducatie voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Enschede

Ezendam rijopleidingen geeft rijles in de regio Enschede. We werken samen met Rijlesplanner om ervoor te zorgen dat we rijlessen transparant aanbieden. Rijlesplanner is een digitale leeromgeving voor cursisten. Zo heeft u altijd en overal online toegang tot uw abonnementen, betalingen en het lesschema. Zo  ontstaan ​​er geen misverstanden over betalingen, het aantal afgeronde lessen of het aantal nog niet bijgeschreven lessen. Wilt u als ouder en/of verzorger ook toegang tot Rijlesplanner? Stuur dan uw e-mailadres. We sturen je een inlogcode.

Autorijschool Enschede: theoriecursus

Wij beschikken over een theorielokaal dat is uitgerust met een modern, interactief en visueel theoriesysteem. Dit maakt dat de lessen duidelijk zijn, en de cursisten alvast voorbereid op het theorie-examen. De cursussen met de gehele leerstof worden gegeven op zaterdag van 09:00 tot 14:00 en op donderdag van 19:00 tot 21:00 is er examentraining. De kosten bedragen 125,- inclusief 1 theorie-examen. Mocht je niet in een keer slagen, dan mag je gratis deelnemen aan een volgende cursus.

De praktijkopleiding

Met onze gepersonaliseerde cursus kun je je rijexamen halen in het tijdsbestek dat voor jou het beste werkt. Na het doen van een intest, kan de instructeur een inschatting maken hoeveel lessen je nodig hebt. Daarna kun je ervoor kiezen om je rijbewijs snel te halen, maar je kunt ook wat langer de tijd nemen. Je weet van tevoren precies hoeveel het gaat kosten als we een programma speciaal op maat ontwikkelen.

Spoedopleiding

Onze rijschool biedt een breed scala aan diensten om aan de behoeften van elk individu te voldoen. Alle pakketten kunnen worden afgenomen in vorm van een spoedcursus, mits je beschikbaar bent tussen 08:00 en 17:00 uur. Mocht tijdens de opleiding blijken dat je minder lessen nodig hebt dan verwacht, dan wordt er 48,00 in mindering gebracht per les. Als je meer lessen nodig hebt dan verwacht wordt er 51,50 per extra les in rekening gebracht.