Rijschool Oldenzaal

Rijschool Oldenzaal Ezendam

Als je snel en betaalbaar rijles wilt volgen in Oldenzaal dan is Rijschool Ezendam de rijopleider voor jou. Je kunt bij ons rijlessen plannen wanneer je wilt, de lessen zijn van hoge kwaliteit door onze goed opgeleide instructeurs en daarnaast heeft rijschool Ezendam een hoog slagingspercentage. Al meer dan 30 jaar bieden hoge kwaliteit cursussen en opleidingen voor de auto, motorfiets, bromfiets en het aanhangerrijbewijs. Al jarenlang zien we tevreden kandidaten uit Oldenzaal gemakkelijk en snel hun rijbewijs halen, dit komt door onze persoonlijke aanpak en uitgebreide begeleiding. We geven lessen overdag, in de avond en ook in het weekend. Enthousiast geworden? Vraag dan je intest aan! We geven cursussen en opleidingen voor het behalen van je autorijbewijs, bromfietscertificaat, motorrijbewijs en aanhangerrijbewijs.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Oldenzaal: op maat gemaakt

Bij rijschool Ezendam bieden we op maat gemaakte rijopleidingen aan. Na het rijden van je eerste intest maakt de instructeur een inschatting hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Daarnaast worden de lessen op jouw wensen afgestemd zodat je altijd ontspannen achter het stuur kunt zitten. Ook is het bij Rijschool Ezendam in Oldenzaal mogelijk om de pakketten in een spoedopleiding te volgen. De vereiste hiervoor is dat je tussen 08:00 en 17:00 beschikbaar bent voor het volgen van lessen. Als je minder lessen nodig hebt dan dat van tevoren is bepaald, wordt er in totaal € 48.00 per uur in mindering gebracht. Mocht je aan de andere kant meer lessen nodig hebt, dan wordt er €51.50 per extra les in rekening gebracht.

Autorijschool Oldenzaal: extra hulp bij het theorie-examen

Voor het halen van je autorijbewijs worden er twee examens gedaan. Dit zijn het theorie en praktijkexamen. Om je zo goed voor te bereiden op het theorie-examen hebben we een leeromgeving waar je uitgebreid kunt leren voor je theorie-examen. Daarnaast zijn er ook proefexamens die erg lijken op het daadwerkelijke examen zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Als extra toevoeging worden er ook nog fysieke theoriecursussen gegeven. Hier worden alle aspecten van het theorie-examen uitvoerig behandeld. Als je genoeg gaat leren, voldoende oefenexamens maakt en deelneemt aan de theoriecursus, zijn we er van overtuigd dat je je theorie-examen in een keer kunt halen.

Zo ziet een eerste rijles in Oldenzaal er uit

Als je gaat starten met je eerste rijles is het handig om te weten waar je aantoe bent. Zo ziet een eerste rijles er bij Ezendam uit.

Na een kennismaking zal de instrcuteur de basisbeginselen van de auto met je doornemen. Zo wordt er uitgelegd hoe je de stoel en spiegels kunt instellen, hoe je de motor kunt starten en hoe de koppeling en het schakelen werkt. Vervolgens neemt uw instructeur u mee door een reeks oefeningen om u te laten wennen aan het besturen van de auto. Deze oefeningen kunnen bestaan uit starten en stoppen, draaien en van rijstrook wisselen. Tot slot neemt uw instructeur u mee de weg op om te oefenen wat u hebt geleerd. Gedurende deze tijd zal hij u begeleiden en feedback geven, zodat u een veilige en zelfverzekerde bestuurder wordt. Met een beetje vertrouwen wordt je eerste rijles een succes.