Rijschool Haaksbergen

Rijschool Haaksbergen Ezendam

Voor veel mensen is leren autorijden een belangrijke mijlpaal. Het opent nieuwe mogelijkheden voor reizen en biedt onafhankelijkheid. Het proces van leren rijden kan echter, helemaal in het begin, best wel spannend zijn. Dit is de reden dat we bij Ezendan: Rijschool Haaksbergen extra tijd en aandacht besteden aan nieuwe cursisten, zodat je vanaf het begin van jij rijlessen meteen comfortabel achter het stuur zit.

Rijschool Haaksbergen Ezendam is een gevestigde instelling in de regio die al meer dan 30 jaar mensen helpt bij het halen van het rijbewijs. Onze ervaren instructeurs geven uitgebreide lessen die je alle aspecten van het autorijden aanleren. Van basiselementen zoals spiegelen en schakelen tot wat meer geavanceerde technieken zoals het ver vooruitkijken. Ook kun je bij rijschool Ezendam terecht voor het halen van je bromfietscertificaat, motorrijbewijs en aanhangerrijbewijs.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Haaksbergen: uitgebreide begeleiding

Bij rijschool Ezendam zijn we er trots op dat we onze leerlingen een snelle en eenvoudige manier kunnen bieden om hun praktijk- en theorie-examen te halen. Wij bieden verschillende manieren om onze leerlingen te helpen bij de voorbereiding op hun examens, waaronder een online leeromgeving voor het theorie-examen, proefexamens en persoonlijke ondersteuning in de vorm van theoriecursussen. Daarnaast staan onze ervaren instructeurs altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, en zij zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk bent voorbereid op uw examen. Met onze hulp kunt u erop vertrouwen dat u snel en gemakkelijk zult slagen voor uw praktijk- en theorie-examen.

Autorijschool Haaksbergen: rijlesplanner

Om er voor te zorgen dat het voor de cursist en de instructeur altijd duidelijk is wat de afspraken zijn over ingeplande rijlessen, wordt er gebruik gemaakt van de rijlesplanner app. Hierin kun je alle informatie vinden die je nodig hebt voor het volgen van je rijlessen. Op deze manier zal er nooit een misverstand ontstaan over betalingen, het aantal gevolgde lessen of het aantal lessen dat je nog tegoed hebt. Als ouder / verzorger is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot de rijlesplanner app. Hiervoor kunt het beste contact opnemen met ons.

Een op maat gemaakt plan

Na het rijden van een intest zal de instructeur een inschatting maken van hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs in een keer te halen. Zo weet je precies waar je aan toe bent de komende maanden. Daarnaast kun je een pakket uitkiezen dat past bij jou. Ook is er de mogelijkheid om zelf input te leveren. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen of wil je het juist wat rustiger aandoen? Geef het duidelijk aan en we zullen helpen om een planning te maken die past bij je wensen en behoeften. Op deze manier weet je in ieder geval zeker dat je rijlessen volgt in een tempo dat bij jou past en daarnaast heb je de grootste kans om zo je rijbewijs in een keer te halen.