Rijschool Eibergen

Rijschool Eibergen Ezendam

Rijschool Ezendam in Eibergen is er voor mensen die hun rijbewijs op snelle en prettige wijze willen halen. Door onze goed opgeleide instructeurs, jarenlange ervaring en opleidingspakketten op maat, kan je bij rijschool Ezendam je rijbewijs snel en gemakkelijk halen. We snappen dat de eerste rijles altijd een beetje spannend kan zijn, dit is ook de reden dat de instructeur je bij de eerste rijles helpt, om je zo goed mogelijk op je gemak te laten voelen.

Zo start een rijles altijd eerst met een korte kennismaking. De instructeur zal je vragen of je misschien al is vaker achter het stuur hebt gezeten en zal uitleggen geven over de auto. Vervolgens rijd je naar een rustig plekje waar je kan oefenen met gas geven, remmen, schakelen, de verlichting en er zullen een aantal basismanoeuvres uitgevoerd worden. Op deze manier leer je op een leuke en laagdrempelige manier rijden zodat de lessen niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk zijn. Je kunt bij rijschool Ezendam terecht voor het halen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietscertificaat en het aanhangerrijbewijs.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Eibergen: ook lessen in de avond en het weekend

We snappen als geen ander dat jij ook andere verplichtingen hebt naast het volgen van de rijlessen. Ben je dus overdag op school of aan het werk, dan is dat geen enkel probleem. We geven namelijk ook rijlessen in de avond en het weekend. Zo kun je elke week wel een geschikt moment vinden om de rijlessen te volgen. Ook maken we bij rijschool Ezendam in Eibergen gebruik van op maakt gemaakte pakketten. Na het rijden van je eerste les zal de instructeur een inschatting doen voor hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Vervolgens kun je deze meteen al inplannen dat je voor de komende weken precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier werk je rustig naar je rijexamen toe en weet je precies wat je kunt verwachten.

Autorijschool Eibergen: extra theorie begeleiding

Bij rijschool Ezendam in Eibergen bieden we je extra begeleiding bij het halen van je rijbewijs. Dit doen we onder andere door het geven van theoriecursussen en een online leeromgeving. Bij het volgen van de theoriecursussen krijg je in een snel tempo alle belangrijke stof aangereikt die je nodig hebt voor je examen. Daarnaast raden we aan om thuis te oefenen in de leeromgeving. Je kunt hier alle theoriestof leren en oefenen met proefexamens. Zo bereid je je zo goed mogelijk voor op het theorie-examen en is de kans het grootst dat je het examen in een keer haalt.

Volledige duidelijkheid en transparantie met de rijlesplanner app

Om ze zorgen dat het voor de leerling, maar ook voor rijinstructeur duidelijk is wanneer er rijlessen zijn, wordt er gebruik gemaakt van de Rijlesplanner app. In deze app vind je al je ingeplande rijlessen terug, zo weet je precies wanneer je les hebt. Ook is het mogelijk om in de app rijlessen aan te passen als dit nodig is. Tot slot heb je inzicht tot alle financiƫn. Zo kunnen daar ook geen problemen over ontstaan