Rijschool Almelo

Rijschool Almelo Ezendam

Wil je op een snelle, prettige en betaalbare manier je rijbewijs halen? Bij Ezendam rijopleidingen ben je aan het juiste adres. Onze rijschool in Almelo bestaat al meer dan 30 jaar en we hebben alle kennis in huis om je te helpen, zo snel en makkelijk mogelijk je rijbewijs te halen. Onze instructeurs hebben uitgebreide trainingen gehad en jarenlang ervaring. Dit maakt dat je op een fijne en goede manier begeleid wordt tijdens je rijopleiding.

Na het rijden van de intest zal de instructeur een inschatting maken over hoeveel uur je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te kunnen halen. Zo kan er vanaf de intest meteen een op maat gemaakt plan worden aangeleverd dat past bij jouw wensen en behoeften. Je kan aangeven of je snel, of juist wat rustiger je rijbewijs wilt halen en daarnaast weet je precies waar je aan toe bent om je rijbewijs in een keer te kunnen halen.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Almelo: ruim cursus aanbod

Wij bieden cursussen aan voor verschillende voertuigen. Zo kun je bij Ezendam rijopleidingen in Almelo terecht voor het halen van je: autorijbewijs, bromfietscertificaat, motorrijbewijs en het halen van je aanhangerrijbewijs. Naast onze persoonlijke begeleiding tijdens de rijlessen, helpen we je ook met het halen van je theorie-examen. We geven theorie trainingen en beschikken over een modern trainingslokaal om je zo optimaal voor te bereiden op het theorie examen. Daarnaast krijg je toegang tot een online leeromgeving om thuis te oefenen. Als je ervoor kiest om de theorietrainingen te volgen en je oefent thuis genoeg dan zijn we er van overtuigd dat je je theorie-examen in een keer kunt halen.

Autorijschool Almelo: je eerste rijles

Voor de eerste keer leren autorijden kan een spannende ervaring zijn. Dit is ook de reden dat we bij de eerste rijles, extra de tijd nemen om te zorgen dat je je op je gemak voelt. Na een kennismaking zal de instructeur je vragen om plaats te nemen achter het stuur. Je rijinstructeur zal je uitleg geven over de werking en bediening van de auto. Vervolgens zal je gevraagd worden om de auto te starten en om de spiegels in de auto goed af te stellen zodat je goed zicht hebt. Zodra de auto in de versnelling staat, is het tijd om te gaan rijden.

De instructeur zal meestal beginnen met de leerling rond te laten rijden in een rustige buurt of op een parkeerplaats. Dit geeft de leerling de gelegenheid te wennen aan het gevoel van de auto en de basismanoeuvres te oefenen, zoals starten, stoppen en draaien. Naarmate de leerling meer vertrouwen krijgt, worden de lessen uitgebreid met complexere vaardigheden zoals parallel parkeren en rijden op de snelweg. Met wat tijd en geduld zijn we er van overtuigd dat iedereen veilig kan leren autorijden.

Duidelijkheid en transaparantie met de rijlesplanner app

Om er voor te zorgen dat het voor de kandidaat helder is wanneer er gelest wordt, hoeveel lessen er zijn, wat de kosten zijn en welke lessen er al zijn betaald, maken we gebruik van de Rijlesplanner app. In deze app kan je zien wanneer je rijlessen hebt en krijg je toegang tot alle financiƫn. Daarnaast is het als ouder of begeleider ook mogelijk om toegang te krijgen tot deze app. Stuur ons een mailtje en we helpen je verder!