Aanmelden theoriecursus

Reserveer hier je Theoriecursus en/of examentraining

Voor de theoriecursus beschikken wij over een modern theorielokaal uitgerust met een visueel interactief theoriesysteem.

Om goed voorbereid aan de theoriecursus deel te nemen krijg je van ons een code voor de online theorie voorbereiding op onze theorie cursus. Het voordeel hiervan is dat deze altijd up to date is en de nieuwste CBR examen vragen met regelmaat worden toegevoegd.

Bedenk wel een goede kennis van de theorie scheelt praktijklessen!!!

Ons advies voor de Auto theorie:

Reserveer eerst een theoriecursus op een zaterdag.

Tijdens deze cursus worden alle belangrijke onderwerpen van het theorie examen behandeld.

Daarna is het raadzaam om je voor een aantal examentrainingen in te schrijven.

Tijdens deze avonden laten we je kennis examen maken met het CBR theorie examen en gaan deze zo uitgebreid mogelijk na bespreken.

Het is wel noodzakelijk dat je je voor een theoriecursus inschrijft, bij geen aanmelding kunnen we je helaas niet toelaten. Dit i.v.m. het maximale aantal deelnemers.

Auto theorie: Ter voorbereiding op onze theoriecursus en het theorie-examen ontvang je van ons: VekaBest Speedtheorie, in combinatie met het meest verkochte theorieboek van Nederland.

VekaBest Speedtheorie is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen. Theorie Leren Auto bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+).

Lees meer Lees minder
Uitgebreide beschrijving:

VekaBest Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

De opleiding zit boordevol afbeeldingen en – waar nodig – bewegende animaties, video’s en slide shows die de lesstof illustreren.

VekaBest Speedtheorie is er speciaal voor de leerling die snel, efficiënt en effectief de theorie wil leren.

Gevaarherkenning is het tijdig opmerken, herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties en het juiste handelen om het gevaar af te wenden. Bij Verkeersregels (kennis) draait het om feitelijk benoemen en herkennen. Verkeersinzicht (kennis+) test je kennis en rijvaardigheid in het herkennen van risico’s in verkeerssituaties en t.o.v. andere verkeersdeelnemers.

Meer details en achtergronden vind je in het VekaBest theorieboek dat je als onderdeel van dit pakket ontvangt.

Lees meer Lees minder
Inlogcode Bromfiets theorie

weken toegang tot de leerstof vanaf de eerste inlog en totaal 3 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens. (indien gewenst kun je de toegang tot de cursus zelf uitbreiden.)

Lees meer Lees minder
Inlogcode Motor theorie

3 weken toegang tot de leerstof vanaf de eerste inlog en totaal 3 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens. (indien gewenst kun je de toegang tot de cursus zelf uitbreiden.)

Lees meer Lees minder

Heb je nog geen datum voor je theorieopleiding en theorie-examen?

Meld je dan zo spoedig mogelijk aan via tel 074-3676333 / 053-4315906 of info@ezendam.nl Ook kun je aanmelden via je rij-instructeur.

Volgende data worden zo spoedig mogelijk vermeld.

Toelatingseisen / meenemen naar het examen:
Een wettig geldig legitimatiebewijs.

De theoriecursus wordt gegeven op onze rijschool in Hengelo
Steenzoutweg 23 A 7554 RN Hengelo.

THEORIECURSUS CATEGORIE A (MOTOR)
Iedere dinsdagavond. Aanvang 20.00 uur. (in de wintermaanden op aanvraag) Wil je op de theoriecursus komen meld je dan telefonisch (074-3676333 / 053-4315906) of per e-mail (info@ezendam.nl) aan.

Deze cursus is gratis wanneer je ook de praktijkopleiding bij ons volgt. Toelatingseisen / meenemen naar het examen:

Een wettig geldig legitimatiebewijs.
De theoriecursus wordt gegeven op onze rijschool in Hengelo. Steenzoutweg 23 A 7554 RN Hengelo.

THEORIECURSUS CATEGORIE AM (BROMFIETS)
Iedere dinsdagavond. Aanvang 18.30 uur. Wil je op de theoriecursus komen meld je dan telefonisch (074-3676333 / 053-4315906) of per e-mail (info@ezendam.nl) aan.

Deze cursus is gratis wanneer je ook de praktijkopleiding bij ons volgt. Toelatingseisen / meenemen naar het examen:

Een wettig geldig legitimatiebewijs.
De theoriecursus wordt gegeven op onze rijschool in Hengelo. Steenzoutweg 23 A 7554 RN Hengelo.