Rijschool Borne

Rijschool Borne

Als je op zoek bent naar een rijschool in Borne waar je gemakkelijk en snel je rijbewijs kunt halen, ben je bij Ezendam aan het juiste adres. Als je rijlessen volgt in Borne bij rijschool Ezendam, leer je de vaardigheden van het autorijden op een snelle, maar vooral ook leuke manier. Daarnaast ga je natuurlijk ook merken wat voor gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid het geeft als je je rijbewijs hebt gehaald. Boodschappen doen, de kinderen ophalen of een dagje weg met vrienden wordt ineens zoveel makkelijker. Lijkt je dit wat? Als je 16,5 jaar bent kunt je al starten met een rijopleiding bij Ezendam – Rijschool Borne. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het halen van je bromfietscertificaat, je motorrijbewijs en het aanhangerrijbewijs.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Borne

Bij Ezendam vinden we het heel erg belangrijk dat jij op een prettige manier je rijbewijs haalt. Om deze reden bieden we onze rijles in Borne ook op maat aan. Dit houdt in dat je na het rijden van een intake, krijgt te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om je rijbewijs te halen. Vervolgens kun je samen met de instructeur de rijles in Borne inplannen zodat je precies weet waar je de komende tijd aan toe bent. Daarnaast werken we bij Ezendam alleen samen met ervaren rijinstructeurs die passie voor het verkeer hebben. Op deze manier weet je bij Ezendam in ieder geval zeker dat je goede instructies krijgt en goed voorbereid wordt op het halen van je rijbewijs.

Autorijschool Borne

Naast dat we je bij onze autorijschool in Borne goed voorbereiden op je praktijkexamen, helpen we je ook om in een keer te slagen voor het theorie-examen. Zo is het bij Ezendam mogelijk om theorielessen te volgen. In deze lessen zullen in korte tijd, de belangrijkste onderdelen van het theorie-examen besproken worden. Daarnaast kun je op dit soort momenten ook je vragen stellen. Naast deze theorielessen hebben we bij onze Autorijschool in Borne ook een online leeromgeving. In de leeromgeving kun je de theorie leren, maar het is ook mogelijk om oefenexamens te maken. We zien heel duidelijk dat mensen die regelmatig oefenen in de leeromgeving en de oefenexamens maken, een veel hogere kans van slagen dan als mensen dit niet doen. Wil je dus je theorie-examen in een keer halen en ben je bereid hier goed voor te oefenen? Dan ben je bij Ezendam – Autorijschool Borne aan het juiste adres.

Hoe ziet een eerste rijles eruit

Na een korte kennismaking zal de instructeur je vragen of je misschien al wat ervaring hebt met het rijden in een auto. Vervolgens zal de rij-instructeur je de basis van het autorijden uitleggen. Zo zul je de verschillende aspecten van de auto doornemen, krijg je uitleg over zaken als verlichting, spiegels, schakelen, remmen en gas geven. Dan is het tijd om zelf is een stukje te rijden. Ondanks dat je het misschien een beetje spannend vindt om je eerste rijles te volgen, horen we vaan dat mensen hun eerste rijles bij ons erg leuk vinden!