Rijschool Delden

Rijschool Delden Ezendam

Als je op zoek bent naar een goede rijschool in Delden, ben je bij Ezendam aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aanpak en rijopleiding op maat, helpen we je om op een zo snel en fijn mogelijke manier je rijbewijs te laten halen. Delden en omstreken zijn een prima regio om het autorijden aan te leren. Je wordt zo goed mogelijk voorbereid om alle verschillende situaties in het verkeer te kennen en veilig aan te kunnen. Daarnaast is starten met je rijopleiding bij Ezendam – Rijschool Delden snel geregeld. Het is eenvoudig om contact met ons op te nemen. We helpen je verder om je eerste intest in te plannen zodat we vervolgens een inschatting kunnen maken hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Verder kun je bij ons ook terecht voor het halen van je bromfietscertificaat, het motorrijbewijs en het aanhangerrijbewijs.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Delden

Bij rijschool Ezendam geven we rijles in Delden en omgeving. We bieden de leerling goede service en zorgen voor duidelijke communicatie. Rijschool Ezendam bestaat al meer dan 25 jaar en daarnaast werken we alleen samen met ervaren en gemotiveerde rij-instructeurs. Ons doel is om jou te helpen op een fijne en snelle manier je rijbewijs te hebben zodat je veilig de weg op kunt. Daar komt ook nog eens bij dat onze rijles in Delden goed betaalbaar is. We hebben duizenden tevreden leerlingen die je voor gingen en ons slagingspercentage is ook hoog. Genoeg redenen dus om eens langs te komen voor een intest, je bent van harte welkom.

Autorijschool Delden

Bij Ezendam – autorijschool Delden doen we ons best om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen. Maar, je weet ongetwijfeld dat je naast een praktijkexamen, ook een theorie-examen moet afleggen. Nu is onze ervaring dat leerlingen soms moeite hebben om het theorie-examen in een keer te halen. Om deze reden bieden we je bij onze autorijschool Delden uitgebreide begeleiding bij het leren van de theorie. Zo geven we theorielessen waar de belangrijkste aspecten van de autotheorie wordt behandeld. Daar komt bij dat we ook een online leeromgeving hebben waar je de theorie kunt leren. Ook is het mogelijk om oefenexamens te maken zodat je een goed beeld hebt van de vragen die op het echte theorie-examen worden gevraagd. We zien heel duidelijk dat mensen die regelmatig oefenen in de leeromgeving, veel meer kansen hebben om het theorie-examen in een keer te halen. Bij Ezendam – Autorijschool Delden begeleiden we je dus zo goed mogelijk bij het halen van zowel het praktijk- als theorie-examen. 

Vraag een intest aan!

Om kennis te maken met onze rijschool en een beeld te krijgen van hoe de rijlessen gaan, bieden we een intest aan. Na het rijden van een intest kan je een beeld krijgen van hoe een rijles er bij Ezendam uitziet. Daarnaast kan er een inschatting gemaakt worden over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben voor het halen van je rijbewijs. Wil je binnenkort dus je rijbewijs gaan halen en ben je benieuwd of de lessen bij Ezendam je bevallen? Meld je aan voor een intest!