Rijschool Goor

Rijschool Goor Ezendam

Als je op zoek bent naar een kundige, eerlijke, goed betaalbare en leuke rijschool, ben je bij Rijschool Ezendam in Goor aan het juiste adres. Door onze goed opgeleide instructeurs, fijne lesauto’s en jarenlange ervaring kunnen we er samen voor zorgen dat jij je rijbewijs snel en gemakkelijk haalt. Door gebruik te maken van ons “Rijles op maat” systeem krijg je een opleiding die helemaal is ingericht op jou wensen en behoeften. Na het rijden van een eerste Intest zal de instructeur namelijk een inschatting maken over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben voor het halen van je rijbewijs. Vervolgens heb je zelf inspraak over de frequentie van de lessen. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen of vind je het juist fijn om je in een wat rustiger tempo voor te bereiden? Bij rijschool Ezendam in Goor heb je hier zelf inspraak in. Dit systeem in combinatie met onze ervaren instructeurs maakt dat we er zeker van zijn dat je op een prettige en leuke manier je rijbewijs kunt halen. Bij rijschool Ezendam kun je terecht voor het halen van je autorijbewijs, bromfietscertificaat, motorrijbewijs en het aanhangerrijbewijs.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijles Goor: zo ziet je eerste rijles eruit

De eerste rijles kan best spannend zijn. Bij rijschool Ezendam begrijpen we dit, en doen we ons best om je vooral bij de eerste les, zo goed mogelijk op je gemaakt te laten voelen. Nadat je thuis wordt opgehaald maak je kennis met de instructeur. De instructeur zal vragen of je al wat ervaring hebt en zal kijken of je al wat zaken over de auto weet. Vervolgens zal de rij-instructeur uitleg geven over de auto. Hoe werkt het gas geven, koppelen en remmen. Maar er wordt je ook aangeleerd hoe je de spiegels afstelt, hoe je moet schakelen en hoe je de verlichting aan en uit doet. Tot slot zul je naar een rustig plekje rijden waar je wat basismanoeuvres kan oefenen. Je maakt kennis met het rijden, sturen en remmen zodat je de volgende les met een gevoel van zekerheid kunt deelnemen aan het verkeer.

Autorijschool Goor: haal je theorie-examen in een keer

Om je zo goed mogelijk kaar te stomen voor het theorie-examen hebben we een online leeromgeving waar je alle informatie over het theorie-examen kunt vinden. Alle theoriestof wordt hier duidelijk uitgelegd en daarnaast kun je oefenen met de proefexamens. We raden ten zeerste aan om hier goed gebruik van te maken. Onze ervaring is namelijk dat mensen die veel hebben geoefend in de leeromgeving, een veel grotere kans hebben om het theorie-examen in een keer te halen. Daarnaast bieden we bij autorijschool Ezendam in Goor ook nog theoriecursussen aan. Dit zijn lessen in kleine groepjes waar je de belangrijkste informatie over het examen krijgt aangeleerd. Ook krijg je handige tips mee zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid op het halen van je examen. Dus, oefen je voldoende in de leeromgeving, leer je genoeg stof en kom je naar de theoriecursussen, dan zijn we er van overtuigd dat jij je theorie-examen gewoon in een keer kunt halen.