Rijschool Bentelo

Rijschool Bentelo Ezendam

Als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare rijschool in Bentelo ben je momenteel aan het juiste adres! Rijschool Ezendam in Bentelo, geeft al meer dan 25 jaar rijlessen en heeft al duizenden mensen geholpen om snel en gemakkelijk hun rijbewijs te halen. Wij bieden een breed scala aan rijopleidingen voor alle behoeften en niveaus in Bentelo, van beginners tot degenen die hun vaardigheden willen opfrissen. Onze hooggekwalificeerde en ervaren instructeurs zijn er om je bij elke stap te helpen, zodat je met vlag en wimpel slaagt voor je rijexamen. Je kunt bij ons terecht voor het halen van je autorijbewijs, het bromfietscertificaat, je motorrijbewijs en ook voor het halen van het aanhangerrijbewijs.

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Autorijbewijs

Motorrijbewijs

Bromfietscertificaat

Aanhangerrijbewijs

Rijschool Bentelo

Tijdens je rijlessen bij Ezendam rijschool Bentelo leer je alles wat je nodig hebt om snel te kunnen slagen voor je rijexamen. Bij de eerste les zal er aandacht besteed worden aan het onder controle krijgen van de auto. Denk aan het sturen, remmen, schakelen, gas geven, maar bijvoorbeeld ook het aandoen van de verlichting en controleren van de spiegels. Later in de opleiding zul je bij onze rijschool in Bentelo gaan oefenen met de bijzondere verrichtingen en de verkeersregels. In Bentelo kun je perfect oefenen met zaken als parkeren, achterruit rijden, de hellingproef en het keren van de auto. Ook zul je natuurlijk gaan oefenen met het rijden op de snelweg. Zodat je zaken kunt oefenen als invoegen, inhalen en het rijden van hogere snelheden. Door rijlessen te volgen bij onze rijschool in Bentelo weet je in ieder geval dat je goed voorbereid bent op je rijexamen.

Rijles Bentelo

Als rijschool willen wij natuurlijk niet anders dan dat onze leerlingen snel slagen, maar ook een fijne ervaring beleven bij het nemen van rijles in Bentelo. Om deze reden beiden we onze rijopleiding op maat aan. Dit houdt in dat we na het rijden van een intest, een inschatting maken over hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben voor het halen van je rijbewijs. Daarnaast bespreken we natuurlijk hoe vaak je kunt lessen en op welke momenten je het prettig vindt om rijles te volgen in Bentelo. Persoonlijke aandacht vinden we ook erg belangrijk. We hechten er veel waarde aan dat jij je veilig en vertrouwt voelt bij het volgen van de rijles in Bentelo. Dit is de reden dat we ook alleen samenwerken met gemotiveerde instructeurs met passie voor het verkeer. 

Autorijschool Bentelo, theorielessen

Naast het praktijkexamen moet je natuurlijk ook een theorie-examen afleggen. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden, geven we bij Ezendam – autorijschool Bentelo ook theorielessen en heb je toegang tot onze online leeromgeving. In onze leeromgeving heb je toegang tot alle theoriestof, maar je hebt ook de mogelijkheid om oefenexamens te maken. We zien heel duidelijk dat mensen die regelmatig oefenen in onze leeromgeving, een veel grotere kans hebben om in een keer te slagen voor het theorie-examen. Ben je dus op zoek naar een autorijschool Bentelo, die je goed voorbereid op zowel het praktijk als het theorie-examen, dan ben je bij autorijschool Bentelo Ezendam aan het juiste adres.