Uitgestelde toetsen en examens zijn gepland.

Louis Ezendam | 19 mei 2020 |

Alle uitgestelde toetsen en examens zijn door ons nu ingepland. En we zijn er best een beetje trots op dat al onze leerlingen, waarvan de toets of het examen is uitgesteld tussen 16 maart en 4 mei voor 15 juli alsnog hun  toets en/of examen kunnen afleggen.

Onze opzet was om alle toets en examen momenten op volgorde weer in te delen, helaas is dit niet gelukt. Doordat het CBR de examen momenten gefaseerd aanbood en met een groot verschil in datums, was het helaas niet mogelijk om hier een volgorde in aan te houden. Wij vragen hier voor om begrip. Het is ook nog niet mogelijk om speciale examens b.v. een faalangst examen te reserveren. Het CBR geeft hier pas op een later tijdstip examen momenten voor vrij.

Onze prioriteit was (nadat het reserveren op volgorde echt niet lukte) om iedereen zo snel mogelijk in te plannen voor een toets en/of examen. (En dat is wel gelukt)

Helaas heeft het CBR ook alle toetsen en examens na 04 mei uit het systeem verwijderd en deze worden door het CBR niet als uitgesteld gezien.

Daardoor moeten we deze examens opnieuw inplannen (ze worden niet gezien als uitgesteld, dus worden door het CBR niet met voorrang behandeld.)

Terug naar overzicht