Maatregelen coronavirus i.v.m. rijlessen en examens

Louis Ezendam | 14 maart 2020 |

Update 15-03-2020.

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom Corona heeft het CBR besloten om vanaf maandag 16 maart alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten te annuleren. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart.

Dit betekend dat ook wij vanaf maandag 16 maart helaas genoodzaakt zijn om de theorie- en de praktijk opleidingen te annuleren. We doen dit voor de veiligheid van zowel onze kandidaten als onze medewerkers.  Het is op dit moment voor ons onduidelijk wanneer we de rijlessen en de theorielessen kunnen hervatten. Wij zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat wanneer je een toets of examen moet doen, je goed voorbereid hiernaar toe gaat.  Ook is het voor ons niet mogelijk om nu al nieuwe toetsen en examens te gaan reserveren gezien het feit dat het CBR het reserveringssysteem heeft gesloten.

We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Louis Ezendam.

 

14-03-2020

Het Coronavirus houdt heel Nederland in zijn greep. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en schakelen waar nodig is en hebben ook reeds maatregelen getroffen. De gezondheid en veiligheid van onze cursisten en medewerkers is onze grootste zorg. Wij zullen daarom ook de richtlijnen van het CBR, RIVM en het Ministerie nauwlettend in de gaten houden en hiernaar handelen.

Tot nu toe (14-03-2020) gaan bij het CBR alle theorie- en praktijkexamens gewoon door.

Daarom gaan (op dit moment) om jullie goed voor te bereiden de theorielessen en de praktijklessen ook door.

Wel vragen we jullie om bij klachten (verkoudheid-, hoestklachten en koorts) dit indien mogelijk 24 uur van tevoren te melden op tel: 074-3676333 of 053-4315906. Dit geldt ook voor het examen, zodat wij contact op kunnen nemen met het CBR. Dit examen kun je dan op een later moment kosteloos inhalen.

Om voor de maximale hygiëne te zorgen:

  • Extra schoonmaakrondes. Daar waar hygiëne altijd een belangrijke rol speelt besteden wij hier nu nog meer aandacht aan.
  • Zijn al onze auto’s uitgerust met een desinfecterende handgel en worden onze auto’s dagelijks extra schoon gemaakt.
  • Op onze rijschool is ook een desinfecterende handgel aanwezig
  • De touchscreens in het theorielokaal worden voor gebruik ontsmet.
  • Voor de motor- en bromfiets rijles zijn er helmmutsen aanwezig, onze helmen worden na de rijles ontsmet met een desinfecterende reinigingsfoam. Heb je een eigen helm en handschoenen neem deze dan mee!!!

Voor wat betreft de examens bij het CBR is het voor ons niet meer toegestaan om mee te rijden met de examens, daarnaast vraagt het CBR om voor de theorie-examens alleen naar het CBR te komen zodat er zo min mogelijk mensen gebruik maken van de wachtruimte dit om het aantal contacten te beperken.

Met vriendelijke groet,

Louis Ezendam.

Terug naar overzicht