CBR volgt adviezen kabinet en past coronamaatregelen aan

Louis Ezendam | 3 november 2021 |

Vanaf zaterdag 6 november scherpt het kabinet de coronamaatregelen aan. Ieders gezondheid is het meest belangrijk. Vanaf zaterdag 6 november dragen we daarom in alle publieke ruimten van het CBR weer een mondkapje. Dit geldt voor examenkandidaten, cursisten, opleiders en CBR-medewerkers. Bij binnenkomst krijg je een mondkapje van het CBR. Tijdens het theorie-examen blijft het mondkapje ook op. Het dragen van het mondkapje blijven we ook doen tijdens praktijkexamens. Vanaf zaterdag 6 november kunnen er helaas geen instructeurs als derde persoon meerijden bij examens en toetsen. Examinatoren in opleiding rijden nog wel mee om hun opleiding niet te hinderen, dit geldt ook voor WRM-stages, RIS-begeleiding en voor de examens directiechauffeur.

We blijven kandidaten en andere bezoekers oproepen om niet naar onze locaties te komen met coronaklachten. Examens kunnen kosteloos worden uitgesteld.

Theoriecapaciteit
Afgelopen vrijdag hebben we laten weten dat we uit voorzorg tijdelijk minder theoriecapaciteit beschikbaar stellen. Dit handhaven we tot aan de volgende persconferentie op vrijdag 12 november. Dit doen we om te voorkomen dat geboekte examens alsnog geannuleerd moeten worden.

Terug naar overzicht