Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.5

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Noor
01/09/21
uit hengelo
Ervaring:

hele duidelijke uitleg, word veel aandacht besteed tijdens de lessen!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Jonne
01/09/21
uit Twente
Ervaring:

Goeie rijschool, theorie was goed te oefenen door het online oefenpakket dat bij het bromfiets pakket in zit. Praktijklessen gehad van Edwin, veel geleerd en goed kunnen oefenen. Helemaal klaargestoomd en gerustgesteld voor mijn examen. Aan te raden!!

Beide examens in 1x gehaald!

8
Ja, ik beveel dit aan.
Renske
30/08/21
uit St.isidorushoeve
Ervaring:

Ik heb me ingeschreven bij Ezendam voor een bromfiets rijbewijs, en heb hem vandaag gehaald. De theorie en praktijk allebei in 1 keer gehaald.
De lessen voor je praktijkexamen zijn op dezelfde dag en zijn goed geregeld. Ik had les bij Edwin en vond de lessen heel nuttig en vlot gaan.

Al met al een prima ervaring met deze rijschool.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Julia
26/08/21
uit Enschede
Ervaring:

Ik heb in een korte tijd erg veel geleerd en heb altijd met plezier in de auto gezeten. Peter Tiekink is echt een hele goede leraar en we hebben het heel leuk gehad! Had altijd zin in mijn rijlessen! Heb mijn theorie-examen, tussentijdstoets en examen ook in 1 keer gehaald. Super rijschool!

8
Ja, ik beveel dit aan.
Karsten
26/08/21
uit Hengelo
Ervaring:

Helaas gooide corona roet in het eten qua snelheid om het theorie- en praktijkexamen te halen.
Heb altijd het gevoel gehad dat er snel naar een oplossing gezocht werd toen het wel weer mogelijk was.
Fijne medewerkers en contacten gehad.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Jolyn
25/08/21
uit Hengelo
Ervaring:

Ik vond mijn instructeur erg fijn. Hij dacht en keek goed met mij mee.

Ook vond ik de theorielessen erg fijn. Hierdoor heb ik mijn theorieexamen in 1x gehaald.

Ook vond ik het erg fijn dat alles voor je geregeld word en je zelf nergens achteraan moet.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Erwin
23/08/21
uit Hengelo
Ervaring:

Goed en duidelijk

9
Ja, ik beveel dit aan.
Ewout
20/08/21
uit Hengelo
Ervaring:

Ondanks de lockdowns redelijk snel kunnen afrijden en geen vertraging dankzij uitstekende planning vanuit de rijschool. Aanrader!

8
Ja, ik beveel dit aan.
Dominique
19/08/21
uit Enschede
Ervaring:

Wij ervaren de samenwerking als prettig. Direct communicatie met onder andere Louis was prettig. Als we naar kantoor belden werden we teruggebeld en afspraken werden nagekomen. We hebben het idee dat de leerlingen centraal staan en Ezendam betrokken is.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Mark
18/08/21
uit Buurse
Ervaring:

Alleen maar goede ervaringen mee