Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.2

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Micha
08/10/20
uit Enschede
Ervaring:

Kundige rijinstructeur met persoonlijke aandacht.
Instructeur heeft snel de minder sterke punten door en besteedt aandacht hieraan.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Marleen
07/10/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Goede rijschool en goede instructie door de rijinstructrice . Daardoor rijexamen in 1 keer gehaald. Is aan te bevelen!

8
Ja, ik beveel dit aan.
Flint
06/10/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Erg leuk en leerzaam

10
Ja, ik beveel dit aan.
Marcel
06/10/20
uit Enschede
Ervaring:

Er was rust, aandacht en vakmanschap

8
Ja, ik beveel dit aan.
Guido
05/10/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Ik ben erg tevresen over de motorrijlessen. Het rijden wordt je snel geleerd. Je moet wel zelf oprecht willen en motivatie tonen om te groeien in je eigen skills.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Niek
01/10/20
uit Enschede
Ervaring:

ik ben te vreden

10
Ja, ik beveel dit aan.
Franka
29/09/20
uit Enschede
Ervaring:

Mijn rijopleiding bij Ezendam heb ik als uitstekend ervaren. Ontzettend goede (gratis) begeleiding gehad met het behalen van mijn theorie examen. Mijn instructeur heeft een goede inschatting gemaakt voor mijn pakket. Leuke en leerzame lessen gehad. Instructeur was erg motiverend en heb het beste uit mijzelf kunnen halen.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Kim
28/09/20
uit Eibergen
Ervaring:

Gekozen voor jullie ivm singel lessen ipv duo met daarbij een voordelige prijs. Was een goede keuze, Jonny is een fijne instructeur met veel geduld en een gestructureerde werkwijze. Ontspannen gelesd bij hem en in 1x gehaald terwijl ik een vrouw ben zonder enig inzicht. Kan alleen maar zijn door de goede instructeur!

7
Ja, ik beveel dit aan.
Anne
27/09/20
uit Hengelo
Ervaring:

Goed geregeld, heb imv covid-19 meteen een nieuwe instructeur gekregen die me goed opweg heeft geholpen! Veel informatie en goede rijlessen. Theorie aanvragen via de rijschool was ook erg makkelijk, de aanloop naar het theorie examen was goed geregeld

10
Ja, ik beveel dit aan.
Youp
25/09/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

/