Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.5

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Wouter Soek
20/07/21
uit Borculo
Ervaring:

Ging allemaal heel soepeltjes

9
Ja, ik beveel dit aan.
Sanne
17/07/21
uit Hengelo
Ervaring:

Alles was erg goed geregeld, ondanks de corona crisis. Goeie rij instructeur die alles duidelijk heeft uitgelegd. Nergens problemen mee gehad!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Fleur
16/07/21
uit Hengelo
Ervaring:

Al sinds het eerste contact moment voelde ik mij zeer welkom bij Ezendam. De service was altijd goed en als ik een vraag had kon ik altijd bij mijn rij instructeur Peter Notenboom of de eigenaar Louis Ezendam terecht. De rijlessen heb ik altijd als prettig ervaren en Peter liet mij altijd op mijn gemak voelen. Hij had het altijd heel goed door als ik ergens mee zat (bijvoorbeeld een fout die ik had gemaakt tijdens de rijles) en praatte na de rijles altijd even met me om mij gerust te stellen. Hij gaf mij het zelfvertrouwen om achter het stuur te zitten en als ik een fout maakte zei hij dat ik er niet over in moest zitten. Tijdens de lessen was het altijd super gezellig maar werd er ook hard gewerkt, hierdoor keek ik altijd uit naar de volgende les. Ik kan nu met trots vertellen dat ik door Ezendam, maar in het bijzonder door de te gekke lessen van Peter, vol vertrouwen en blijdschap achter het stuur zit.

Daarom adviseer ik nu ook zeker iedereen om rijles te nemen bij Ezendam!

8
Ja, ik beveel dit aan.
Carline
15/07/21
uit Utrecht
Ervaring:

Fijne en ervaren instructeurs. Service vanuit ezendam kon af en toe beter qua bereikbaarheid en terugbellen.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Roos
14/07/21
uit Hengelo
Ervaring:

Goed

10
Ja, ik beveel dit aan.
Noa
14/07/21
uit Hengelo
Ervaring:

Mijn ervaring bij Ezendam was zeer goed. Ik had een hele leuke leraar die het lessen alleen maar leuker maakte. We konden samen lol hebben maar als het moest ook serieus bezig zijn. Al met al heb ik erg genoten van mijn tijd bij Ezendam.

8
Nee, ik beveel dit niet aan.
Geert
13/07/21
uit Haaksbergen
Ervaring:

Goed en duidelijk overleg mogelijk, zowel digitaal als mondeling. Fijne begeleiding met de theorie en praktijk.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Jop
11/07/21
uit Haaksbergen
Ervaring:

Regelen alles perfect, goede communicatie en en goede rij-instructeur die rustig is en zeer behulpzaam!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Wies
07/07/21
uit Hengelo
Ervaring:

Top rijschool. Fijne manier van lesgeven en leuke instructeurs! Ik heb mijn rijlessen altijd als gezellig ervaren! (Peter)

10
Ja, ik beveel dit aan.
Romanie
06/07/21
uit Hengelo
Ervaring:

Super rijschool zeker een aanrader