Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.3

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Justus
07/12/20
uit Enschede
Ervaring:

Vorige week in één keer m’n rijbewijs gehaald. De rijlessen waren altijd erg goed, nieuwe onderdelen werden op gepast tempo geïntroduceerd. Zo zat ik eigenlijk altijd wel comfortabel achter het stuur, en was er genoeg voortgang. Edwin, bedankt voor alle lessen!

9
Ja, ik beveel dit aan.
Marlot
06/12/20
uit Enschede
Ervaring:

Ik heb de rijlessen als zeer leerzaam, prettig en nuttig ervaren. Ook heeft de rij instructeur tijdens de intake het aantal benodigde lessen goed weten in te schatten.

De wijze waarop de theorielessen worden aangeboden heb ik ook als zeer prettig ervaren. Dankzij mijn deelname aan de lessen en de goede en duidelijke uitleg van Louis Ezendam heb ik mijn theorie ook in 1x gehaald.
Ik wil dan ook mijn rij instructeur, Edwin Westendorp, bedanken voor de super fijne lessen. Zijn betrokkenheid en duidelijke uitleg hebben eraan bijgedragen dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn examen. Edwin nogmaals super bedankt, jij bent een top instructeur.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Indy
06/12/20
uit Hengelo
Ervaring:

Altijd met plezier naar rijles gegaan en mede hierdoor in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Marit
05/12/20
uit Borne
Ervaring:

Leuke leerzame rijlessen en altijd gezellig

9
Ja, ik beveel dit aan.
Mikaj
04/12/20
uit Hengelo
Ervaring:

Top!!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Frank
02/12/20
uit Hengelo
Ervaring:

Was een zware dag maar veel geleerd in 6 uurtjes!
Geslaagd zonder problemen!
Ezendam bedankt!!!

Frank

10
Ja, ik beveel dit aan.
Maud
02/12/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

super fijne rijlessen gehad

10
Ja, ik beveel dit aan.
Fabienne
30/11/20
uit Borne
Ervaring:

Uitstekende instructeurs die op een plezierige en uitdagende manier les geven. Goede inschatting van het benodigde aantal lessen. Beide kinderen zijn in 1 keer geslaagd!
Financiële administratie prima op orde. Een aantal uren nadat mijn dochter geslaagd was kreeg ik al een creditfactuur omdat niet alle ingekochte lessen nodig bleken te zijn. Dit was ook het geval bij mijn zoon.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Timber
30/11/20
uit Ambt Delden
Ervaring:

Super

10
Ja, ik beveel dit aan.
Michelle
30/11/20
uit Almelo
Ervaring:

Ik vond de service bij ezendam om aan te raden, ik heb een goede ervaring gehad in mijn rijlessen, mijn rijinstructeur Edwin weet waar hij het over heeft en was altijd fanatiek. :D dikke plus