Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.2

Beoordeel Ezendam
9
Ja, ik beveel dit aan.
Mariama
23/11/20
uit Hengelo
Ervaring:

Deze rijschool beviel mij erg goed, Leon is een goede rijinstructeur

8
Ja, ik beveel dit aan.
Koen
19/11/20
uit Buurse
Ervaring:

Fijne rustige rijinstructeur(Johnny) met goeie bruikbare tips!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Mart
19/11/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik heb een super leuke tijd gehad bij Erwin en wil hem nogmaals hartelijk bedanken voor de flexibiliteit en altijd leuke lessen.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Nathan
19/11/20
uit Delden
Ervaring:

Het plannen/verplaatsen van lessen, examens, etc. ging heel goed, iedereen was erg behulpzaam. Voor theorie- en praktijkexamen in een keer geslaagd, dus dat was perfect. Mijn rijinstructeur (Albert) was erg aardig en behulpzaam. Ik heb met veel plezier gereden.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Dominique
19/11/20
uit Hengelo
Ervaring:

fijne rijlessen, altijd op tijd, goede instructeur, top auto en perfecte communicatie.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Jack
19/11/20
uit Hengelo
Ervaring:

Fijne rijschool met alles erop en eraan, alles in 1 keer gehaald.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Lara
17/11/20
uit enschede
Ervaring:

Erg goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs

10
Ja, ik beveel dit aan.
Niels
15/11/20
uit Buurse
Ervaring:

Rijinstructeur is super goed

9
Ja, ik beveel dit aan.
Nima
14/11/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik ben zeer tevreden met Ezendam, mijn instructeur (Leon) en hoe ik werd behandeld in een periode die je niet had zien kunnen aankomen (COVID-19 situatie).

Er was nooit een moment waarbij ik dacht dat Ezendam mij tekort schoot. Wat ik vooral fijn vond was de flexibiliteit van mijn instructeur.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Kim
13/11/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

De lessen waren leuk. Alles werd stap voor stap uitgelegd, ook meerdere keren als je ergens moeite meehad. Verder was alles goed geregeld.