Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.1

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Daniek
04/02/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik heb een hele leuke, leerzame tijd gehad bij zeebaden en ben goed geholpen en ook nu dus geslaagd!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Frans
03/02/20
uit Ambt Delden
Ervaring:

We hebben 2 kinderen bij Ezendam op les gehad en het is, mede dankzij Gini, heel goed bevallen.

Goede service, goede planning, goede communicatie.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Joni
31/01/20
uit Borne
Ervaring:

10
Ja, ik beveel dit aan.
Romee
31/01/20
uit Enschede
Ervaring:

Ik had les van Edwin Westendorp, hij is een goeie begripvolle instructeur die als het nodig is je even weer bij de les kan halen. Ik vond het toppie

10
Ja, ik beveel dit aan.
Cyriel
30/01/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Zeer prettig geholpen voor behalen van aanhanger rijbewijs BE.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Merel
29/01/20
uit Delden
Ervaring:

Goede lessen, ik ben in 1 keer geslaagd voor beide mijn theorie en praktijk dus ik heb goede les gehad. Fijne rijschool.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Paul
29/01/20
uit Enschede
Ervaring:

Ik wil mij rij instructeur (Karel) graag een groot compliment geven. Duidelijk op de inhoud, hartelijk en geduldig in het contact. Daardoor snel op mijn gemak. Doseert goed. Super blij dat ik geslaagd ben, maar zal de lessen oprecht missen.

De ochtend uitleg over theorie was ook zeer kundig.

Dus dank!

6
Ja, ik beveel dit aan.
Priscilla
24/01/20
uit Enschede
Ervaring:

Een fijne rij instructeur

Het was alleen onduidelijk hoeveel lessen ik afnam
Ik dacht altijd dat ik éen rijles afnam maar in praktijk was een anderhalf uur gebasseerd op 2 lessen het was niet heel duidelijk gecommuniceerd

Verder waren de lessen top! Een fijne tijd gehad en veel ervaringen opgedaan.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Luc
22/01/20
uit Hengelo
Ervaring:

Mijn ervaring bij Ezendam was top. De rij-instructeur helpt je goed en rustig. Je kan goed gebruik maken van de theorie lessen om je theorie sneller te halen en de sfeer was top.
Rij-instructeur: Edwin
Bedankt voor alles!

9
Ja, ik beveel dit aan.
Bente
21/01/20
uit Borne
Ervaring:

Fijne lessen gehad en goed contact met de rijschool zelf!