Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.2

Beoordeel Ezendam
8
Ja, ik beveel dit aan.
Erik
19/08/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

goede rijschool die zich netjes aan de gemaakte afspraken heeft gehouden, instructeur met veel geduld

8
Ja, ik beveel dit aan.
Roos
18/08/20
uit Hengelo
Ervaring:

Louis Ezendam is heel vriendelijk. De theorielessen waren heel leerzaam en bij het oefenen voor het praktijk examen word je goed op je gemak gesteld.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Anouk
17/08/20
uit Hengelo
Ervaring:

Het was gezellig in de auto en je leert wat je moet leren om goed te kunnen autorijden.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Danique
17/08/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Dochter opgegeven in maart voor scooterrijbewijs en toen kwam corona om de hoek kijken. Gelukkig ging men over op online theorielessen en dat ging prima. 1 Keer nog naar de echte theorieles geweest. Ivm corona ging het CBR dicht dus dat duurde nog even voordat ze op mocht. Na het slagen direct aangevraagd voor de praktijk. Helaas stond Ezendam ook met de rug tegen de muur wat aanvragen betreft dus mocht dochter pas in augustus afrijden. Maar prima opgelost zo. Ook altijd bereikbaar voor vragen ook buiten kantoortijden.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Romy
14/08/20
uit Harbrinkhoek
Ervaring:

Ezendam is een rijschool met een open instelling. Elke cursist is uniek en naar mijn mening past de rij-instructeur zich daar op aan. De rijlessen waren altijd duidelijk en zeer leerzaam, maar vooral ook gemoedelijk. Elke les werd er besproken wat er goed ging en daarnaast werd er gesproken over aandachtspunten in plaats van fouten. Dat vond ik persoonlijk zeer prettig.

Ezendam biedt mogelijkheden om je zeer goed voor te bereiden op de examens (theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen). Mede hierdoor heb ik alles in één keer gehaald en ben ik klaar om met vertrouwen zelfstandig de weg op te gaan.

Tenslotte is Ezendam een transparante rijschool doordat ze werken met de rijbewijsapp. Zo heb je altijd online toegang tot je planning, betalingen en vorderingen.

Kortom, ben ik zeer tevreden over Ezendam.

9
Nee, ik beveel dit niet aan.
Intan
14/08/20
uit Hengelo
Ervaring:

er werd deskundig naar mij gekeken en er werden veel punten genoemd waar ik beter op kon scoren

7
Ja, ik beveel dit aan.
Robin
13/08/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik heb geleerd om te gaan met onzekerheden, en ik heb een goede begeleiding gehad.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Ties
12/08/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ezendam is een prettige rijschool, je wordt er goed geholpen met zowel je theorie als praktijk examen.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Jesse
10/08/20
uit Enschede
Ervaring:

Fijne rijschool, gezellige en leerzame lessen gehad.
Goede communicatie van Ezendam naar de leerling!!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Jesper
03/08/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik ben zeer tevreden over de rijlessen die ezendam mij aanbood.