Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.0

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Rene
14/11/19
uit Beckum
Ervaring:

Prima begeleiding en geslaagd natuurlijk.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Matthijs
13/11/19
uit Enschede
Ervaring:

Goede begeleiding en goede tips

10
Ja, ik beveel dit aan.
Kay
12/11/19
uit Hengelo ov
Ervaring:

Goede begeleiding

10
Ja, ik beveel dit aan.
Kim
12/11/19
uit Borne
Ervaring:

Fijne rijschool die je erg veel leert op een vriendelijke manier

10
Ja, ik beveel dit aan.
Leroy
11/11/19
uit Haaksbergen
Ervaring:

Goeie rijschool met goed personeel!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Alex
11/11/19
uit Hengelo
Ervaring:

Ik mocht ruim een half jaar bij Hans ten Voorde in de auto lessen en ik zou niet weten hoe ik hem voldoende kan bedanken voor al zijn geduld, duidelijke uitleg en aanwijzingen. De band tussen leraar en leerling heeft naast deskundigheid van de leraar en bereidheid tot leren van de leerling ook te maken met of er een klik is en of je elkaar mag. Ik had het niet beter kunnen treffen met Ezendam als rijschool en Hans als mijn instructeur.

Bedankt voor alles!

P.S.: Een gouden tip voor iedereen die gaat lessen, luister goed naar je instructeur wanneer het gaat om hoeveel lessen je nodig hebt. Als ik niet zo eigenwijs was geweest had ik mezelf een hoop geld bespaard ;)

8
Ja, ik beveel dit aan.
Tim
07/11/19
uit Hengelo
Ervaring:

Ontspannen sfeer met een professionele aanpak van zowel praktijk als theorie om snel tot een goed eindresultaat te komen.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Amy
07/11/19
uit Hengelo
Ervaring:

Ik heb ontzettend veel en snel geleerd bij Ezendam. Hugo was een top instructeur die een humor heeft maar ook serieus kan zijn.

Ik heb altijd met een prettig gevoel in de auto gezeten en ben ontzettend blij dat ik het in 1 keer heb mogen halen.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Ilse
06/11/19
uit Enschede
Ervaring:

Ik heb bij Ezendam een hele goeie ervaring. De theorie avonden hebben mij goed geholpen om mijn theorie in 2x te halen.

Ik had Peter als rijinstructeur. Peter voelde mij goed aan en kon mij op een fijne manier les geven. Ik kon heel erg veel lachen met Peter en op momenten dat het wat serieuzer moest gebeurde dat ook. Samen met hem heb ik mijn T.T.T gehaald en ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen. Peter bedankt voor de goede hulp.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Ilse
06/11/19
uit Enschede
Ervaring:

Ik heb bij Ezendam een hele goeie ervaring. De theorie avonden hebben mij goed geholpen om mijn theorie in 2x te halen.

Ik had een hele fijne rijinstructeur die mij goed aanvoelde. Ik kon heel erg veel lachen met hem en op momenten dat het wat serieuzer moest gebeurde dat ook. Samen met mijn rijinstructeur heb ik mijn T.T.T gehaald en ben ik in 1x geslaagd.