Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.5

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Mauro
23/09/21
uit enschede
Ervaring:

aandacht voor het veiligrijden en goeie tips gekregen

10
Ja, ik beveel dit aan.
Milan
21/09/21
uit Hengelo
Ervaring:

Als je een een vraag hebt wordt daar snel op gereageerd

Mail/ teruggebeld

Prima begeleiding gehad en erg vriendelijk te woord gestaan

Mijn zoon gaat hier zeker hier zijn autorijlessen volgen.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Daan
20/09/21
uit hengelo
Ervaring:

De rijles voor onze zoon was goed geregeld.
Jammer dat de corona er tussen kwam.
Verder geen klachten.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Robert
20/09/21
uit Almelo
Ervaring:

Ondqnks de lockdowns en corona regels toch mijn rijbewijs kunnen halen. Heeft helaas wat extra lessen gekost i.v.m. een stop aan rijlessen.
Rij instructeur was altijd vriendelijk en sociaal, en probeerde altijd mee te denken.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Terence
17/09/21
uit Hengelo
Ervaring:

Super leuk

6
Ja, ik beveel dit aan.
Carmen
17/09/21
uit Hengelo
Ervaring:

De lessen waren prima, de theorieles die ik bijgewoond heb ook. Duidelijke uitleg en erg informatief. Top. Ik ben erg tevreden over dat gedeelte. Minder tevreden ben ik over de financiële afhandeling en dan met name de communicatie onderling.
Ik heb een pakket afgenomen en dit ineens vooruit betaald en kreeg rekeningen, voor lessen die ik niet tijdig heb afgemeld (wegens migraine). Op zich logisch, maar aangezien ik mijn pakket nog bij lange na niet had opgebruikt, vond ik dat een beetje voorbarig. Heb gebeld met dhr. Ezendam en die was het met mij eens en zou het noteren, maar daarna kreeg ik een aanmaning. Daarna weer gebeld met hem en hij zou het opnieuw doorgeven. Enige tijd later krijg ik een ‘dreiging met deurwaarder’-brief. Ik bel met mevr. Ezendam en krijg te horen: “Als het niet aan mij wordt doorgegeven, weet ik het ook niet.” Niet mijn probleem en ook niet mijn fout, maar niks geen sorry. Nu ik de lessen heb afgerond krijg ik alsnog de rekening en dat is natuurlijk prima. Alleen jammer van die dreigende toon. Ik snap dat er zat mensen zijn die het niet zo nauw nemen met betaling. Ook begrijp ik dat waar mensen werken er fouten worden gemaakt. En ik begrijp ook dat na een bepaalde periode er geautomatiseerde brieven uitgaan. Maar ik ben geen wanbetaler en wens ook niet zo behandeld te worden. Dat ik elke keer die brieven kreeg met bijbehorende onrust die dat veroorzaakt, er 3 telefoontjes aan moet wagen en niet eens een sorry afkan (of desnoods een “Vervelend dat het zo gelopen is.”), dat vind ik eigenlijk nog het vervelendste. Ik schrijf dit dan ook als opbouwende kritiek. Los hiervan was het prettig lessen bij Ezendam.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Dani
15/09/21
uit Haaksbergen
Ervaring:

Een hele fijne rijschool die onlangs de Corona er alles aan deed op gebied van communicatie, lessen en veiligheid om mij te doen slagen

10
Ja, ik beveel dit aan.
Aiko
15/09/21
uit Hengelo
Ervaring:

Veel rare verhalen de laatste tijd over de kwaliteit van rij-instructeurs, niks van dat bij Ezendam. Erg fijne ervaring gehad, je merkt dat ze echt geven om de verkeersveiligheid en ze nemen je stap voor stap aan de hand om het voertuig te leren kennen.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Eric
15/09/21
uit Neede
Ervaring:

Goede en professioneel instructeurs en erg vriendelijk

10
Ja, ik beveel dit aan.
Matthijs
12/09/21
uit Haaksbergen
Ervaring:

Wordt zeer goede aandacht aan de leerlingen geschonken.