Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.2

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Anne
23/10/20
uit Enschede
Ervaring:

Goed contact, flexibele planning en het allerbelangrijkste geweldige instructeur.. Peter je bent top, dank je wel voor de lessen

10
Ja, ik beveel dit aan.
Harmen
23/10/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Theorie en praktijk lessen zijn goed en leerzaam.

10
Ja, ik beveel dit aan.
christina
23/10/20
uit Hengelo
Ervaring:

in 1 keer geslaagd echt top

10
Ja, ik beveel dit aan.
Gleiciane
23/10/20
uit Enschede
Ervaring:

The instructor was very patient and in a few lessons he gave me several tips, so that I could feel more confident on the day of my exam.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Imke
22/10/20
uit Almelo
Ervaring:

Leuke en leerzame lessen

10
Ja, ik beveel dit aan.
Lindy
22/10/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik heb de rijles van de bromfiets als zeer fijn ervaren! Mijn rij instructeur was Edwin en ik vond dat hij alles goed uitlegde en goed commentaar gaf! Super aardige man met veel geduld. Ik ben in 1x geslaagd en dat komt zeker door hem!

9
Ja, ik beveel dit aan.
Ruud
22/10/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Ervaren instructeur met mensenkennis die het beste uit een deelnemer kan halen. Vakbekwaam, rustgevend maar wel de vinger op de minder goede plek leggen en hier verschillende oefenvormen voor laten uitvoeren. Daardoor werd het examen als “minder moeilijk” ervaren en succesvol afgelegd.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Rosa
22/10/20
uit Enschede
Ervaring:

Ik heb vanmiddag hier mijn scooter praktijk examen gehaald. Mijn rij instructeur was Edwin hij legde alles heel goed uit was heel vriendelijk en nam goed de tijd voor je.
De lessen worden gegeven per 2 personen wat heel fijn is omdat ze zo aan allebei de leerlingen genoeg aandacht kunnen geven.
Zeker aan te raden!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Ilona
22/10/20
uit Enschede
Ervaring:

Super blij met mijn keuze om voor ezendam te gaan. Ze nemen echt de tijd voor je, en je voelt je geen “nummertje”. Ook goede continuïteit in instructeur, dus niet telkens een andere, maar constant dezelfde, wat ik als erg fijn ervaren heb, omdat iedereen toch een andere manier van uitleggen heeft.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Robin
21/10/20
uit Neede
Ervaring:

Theorielessen kun je zo vaak volgen als je wilt .