Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.1

Beoordeel Ezendam
9
Ja, ik beveel dit aan.
Doeke
21/02/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik vond dat ik een goede rijinstructeur had, er was een fijne sfeer en er werd deskundig les gegeven

9
Ja, ik beveel dit aan.
Noa
20/02/20
uit Hengelo
Ervaring:

Heel fijn. Nooit problemen gehad en altijd duidelijk.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Nova
14/02/20
uit Hengelo OV
Ervaring:

Super aardig. Problemen met de 1e man maar werd meteen top opgepakt. Met hugo met veel plezier lessen gevolgd! Helemaal blij mee en raad dit iedereen aan.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Floris
12/02/20
uit Borne
Ervaring:

Periode van lessen en examen als zeer fijn ervaren mede door prima begeleiding door mijn rijinstructeur.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Serkan
11/02/20
uit Hengelo
Ervaring:

Perfect!!!

10
Ja, ik beveel dit aan.
John
11/02/20
uit Hengelo
Ervaring:

Goed

2
Nee, ik beveel dit niet aan.
Wilma
08/02/20
uit DELDEN
Ervaring:

Helaas geen goed ervaring gehad met rijinstructeurs.
Ik kreeg twee totaal verschillende instructeurs, die elkaar ook nog afvielen over waar je aan moet voldoen met je examen. Hierdoor was ik helemaal in verwarring en heb ik op mijn examen slecht gepresteerd. Ik heb het examen gehaald, maar ben hier niet trost op.

Daarna eigenaar van rijschool gebeld, heb mijn (negatieve)ervaring vertelt. Hij zou hier nog op terug komen, maar helaas. Een volle week is al verstreken sinds mijn examen en nog steeds niets vernomen. Ik zou niemand deze rijschool adviseren.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Meike
07/02/20
uit Hengelo
Ervaring:

ik heb hele gezellige en leerzame lessen gehad bij Ezendam!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Fleur
07/02/20
uit Delden
Ervaring:

Ik heb de rijlessen als zeer leerzaam ervaren en vond het ook altijd erg gezellig en dat vind ik ook erg belangrijk.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Sterre
05/02/20
uit Hengelo
Ervaring:

Duidelijke uitleg en goede lessen, er werd goede feedback op de juiste manier gegeven.