Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.5

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Noah
16/06/21
uit Hengelo
Ervaring:

Alles is goed geregeld, aardige mensen en een goeie rijles locatie

10
Ja, ik beveel dit aan.
Wout
16/06/21
uit Borne
Ervaring:

In één keer geslaagd voor alles, top.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Tess
15/06/21
uit Bornerbroek
Ervaring:

Ik heb les gehad van Edwin, hij was een hele aardige, professionele instructeur. Het is een super fijne rijschool met hele vriendelijke mensen.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Davut
14/06/21
uit Enschede
Ervaring:

Prima rijschool.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Daan
14/06/21
uit Hengelo
Ervaring:

Goed geregeld, en erg leuke rijlessen gehad van Peter! Bedankt!

8
Ja, ik beveel dit aan.
Christiaan
11/06/21
uit Enschede
Ervaring:

Altijd wel gezellige ritten gehad plaats voor een grapje was er altijd wel bij :)

Goed en duidelijke qua uitleg en aanpak.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Melissa Weijers
11/06/21
uit HENGELO OV
Ervaring:

Ik zou oprecht iedereen aanraden naar ezendam te gaan voor een rijbewijs je word er super geholpen , er is een extra theoriedag die super word uitgelegd ze zijn goed bereikbaar en ze denken altijd in oplossingen.

Ze hebben netjes contact gehouden in de corona periode.

Ik ben super tevreden mijn rij instructeur is echt een hele goede ik begon heel onzeker durfde amper de snelweg op maar dat doe ik gewoon allemaal zonder hem had ik geen rijbewijs gehad.

Jullie zijn allemaal fantastisch

10
Ja, ik beveel dit aan.
Arzu
09/06/21
uit Hengelo
Ervaring:

Mijn rij instructeur was Hugo en hij heeft mij echt uitgedaagd tijdens de rijlessen wat ik echt nodig had aangezien 2 keer daarvoor bij een andere rijschool gezakt was. Helemaal goed uitgepakt. Gelukkig! Veel plezier tijdens rijden en rustig en leuke manier uitgelegd.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Nils
05/06/21
uit Haaksbergen
Ervaring:

Alles is super goed geregeld. Ze houden je altijd op de hoogte bij wijzigingen. Ook was mijn rij-istructeur altijd aardig en zorgde hij ervoor dat ik altijd op mijn gemak kon rijden.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Tijn
04/06/21
uit Hengelo
Ervaring:

ik heb een erg prettige ervaring gehad bij Ezendam, mijn rij instructeur was zeer aardig en kon alles goed uitleggen.