Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.4

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Ashley
16/04/21
uit Hengelo
Ervaring:

Ik heb een geweldige en leerzame ander half jaar gehad bij Hans. Hij heeft mij mij zo goed geholpen met alles terwijl hij wist van me angsten! Ik voelde me heel prettig en fijn bij Hans ! Ookal had ik een slechte dag Hans sleepte me er door heen ! Alleen door de geweldige /leuke gesprekken zal ik het missen! Hans en Ezendam bedankt !!

9
Ja, ik beveel dit aan.
Lars
16/04/21
uit Hengelo
Ervaring:

Ik heb bij Ezendam hele fijne lessen gehad. Als ik voor m’n motorrijbewijs ga, kom ik zeker terug.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Braakhuis
15/04/21
uit Delden
Ervaring:

Goede tijd gehad bij Ezendam, samen met instructrice Iny. Flexibel in het plannen van lessen en altijd direct een bevestiging.

Ook tijdens de lockdown en het uitstellen van het praktijkexamen, loste Ezendam dit netjes op.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Ruben
15/04/21
uit Borne
Ervaring:

Afspraken werden nagekomen, duidelijke uitleg, leuke en aardige instructeur die er verstand van heeft. Heel goed voorbereid voor het examen en ook gehaald. Kortom ik zou anderen zeker aanraden om bij Ezendam te komen rijden.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Erik
15/04/21
uit Hengelo
Ervaring:

Alle communicatie die er is verloopt prima. Helder en duidelijk als er wijzigingen zijn. Prettig om rijles te krijgen van Mark hij is ook helder en duidelijk.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Kimberley
14/04/21
uit Neede
Ervaring:

Leerzaam , en fijne Rijinstructeur!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Julia
13/04/21
uit Enschede
Ervaring:

Ik vond rijles bij Ezendam heel fijn. Rijlessen plannen gaat makkelijk en de rij-instructeurs zijn zeer ervaren. Ook geeft Ezendam veel ondersteuning bij het voorbereiden van het theorie-examen.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Isabel
12/04/21
uit Hengelo
Ervaring:

Ezendam is een fijne, betrouwbare rijschool. Bij vragen kan je altijd contact op nemen en word je snel, goed en persoonlijk geholpen (vaak door de rijschoolhouder zelf). Ook het inplannen van examens gaat erg rap en in goed overleg met de leerling. De up-to-date online theorie methode en de gratis theoriecursus hebben mij goed voorbereid op het theorie-examen (waardoor ik in 1x heb kunnen slagen). De rijles opbouw van mijn instructeur was erg fijn: ik kon eerst rustig wennen aan de auto en het rijden zelf. Daarna gingen we steeds stapje voor stapje verder en werd er veel herhaald (zowel het praktisch rijden als theoretische vragen). Ik ging daardoor met veel vertrouwen mijn praktijkexamen in, wat zeker heeft geholpen bij het slagen!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Rowin
11/04/21
uit Hengelo
Ervaring:

Afspraken werden nagekomen en alles werd zonder moeite geregeld

10
Ja, ik beveel dit aan.
Owen
08/04/21
uit Hengelo
Ervaring:

Zeer deskundig en ervaren rijschool.
Even als de instructeur/instructrice.
Ik beveel het iedereen aan!