Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.2

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Anneke
11/09/20
uit Hengelo
Ervaring:

Goede ervaring met Ezendam!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Thom
08/09/20
uit Borne
Ervaring:

Bij praktijk goeie en aandikte instructeurs

10
Ja, ik beveel dit aan.
Bas
08/09/20
uit Hertme
Ervaring:

Een erg fijne rijschool. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij mijn rijinstructeur Erwin. De sfeer was altijd goed en heb alle lessen een veilig gevoel gehad in de auto. Door goede lessen en goede feedback ging ik mijn rijexamen in met veel zelfvertrouwen. Met dank aan Erwin heb ik het gehaald bij de eerste poging!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Jessica
07/09/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik moest behoorlijk hard knokken om mijn rijbewijs te kunnen halen.
Maar ik had een rijinstructeur die heel rustig en heel veel geduld had.
Ezendam heeft mij goed geholpen.
Bedankt ezendam!!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Tim Hillenaar
03/09/20
uit Enschede
Ervaring:

Oké

9
Ja, ik beveel dit aan.
Koen
03/09/20
uit Borne
Ervaring:

Leon als instructeur, goeie keal. Geen verbeterpunten voor de rijlessen. ook met het inplannen van rijlessen en examens enzo hielp hij mee.

De cursus dag van theorie was ook erg handig, de belangrijkste dingen werden daar goed uitgelegd.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Anika
02/09/20
uit Borne
Ervaring:

Erg mooie, nette rijschool. Fijne rij instructeurs en ben er goed geholpen. Theorielessen waren top, ondanks dat ze soms online moesten plaatsvinden door de corona. Mijn examen kon erg snel ingepland worden en werd regelmatig gebeld voor nieuwe, eerdere plekken. Mijn herexamen kon ik dezelfde week nog doen.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Dehlinya
01/09/20
uit Hengelo
Ervaring:

Het waren gezellige en fijne rijlessen. Ezendam reageert altijd snel terug. Doet er alles aan om je zo snel mogelijk in te plannen (ook in deze Corona tijd). Heel fijn!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Lisette
29/08/20
uit Borne
Ervaring:

Echt een top rijschool. Ze stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt!

10
Ja, ik beveel dit aan.
Nurcan
21/08/20
uit Hengelo
Ervaring:

Ik vond de lessen fijn, leuk en leerzaam! heb een leuke rijinstructeur gehad waar ik veel van kon leren. Ik ging met plezier lessen!