Klanten vertellen

Gemiddelde cijfer:

9.2

Beoordeel Ezendam
10
Ja, ik beveel dit aan.
Lars
12/12/20
uit Haaksbergen
Ervaring:

Een prettige rijschool met deskundig personeel, goed materiaal en pal naast het CBR.

Deze rijschool moet je hebben..

10
Ja, ik beveel dit aan.
Mark
11/12/20
uit Borne
Ervaring:

Alles prima geregeld. Je kunt altijd bellen en helpen goed mee met een probleem bv verschuiven van een examen.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Julia
09/12/20
uit Hengelo
Ervaring:

Albert heeft mij rijles gegeven en ben in 1x geslaagd. Heb zijn rijlessen als zeer prettig ervaren.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Ermiyas
08/12/20
uit Hengelo
Ervaring:

*

8
Ja, ik beveel dit aan.
Tjerk
08/12/20
uit Hengelo
Ervaring:

Hele leerzame middag gehad met aardig personeel, ik werd ook snel geholpen en alles is vlekkeloos gegaan. De wachttijden zijn wel erg lang en ik snap dat ezendam zelf daar niks aan kan doen maar het is wel vervelend.

9
Ja, ik beveel dit aan.
Boris
07/12/20
uit Enschede
Ervaring:

Ik werd goed geholpen

Er is duidelijke uitleg

Examen verliep erg duidelijk

10
Ja, ik beveel dit aan.
Justus
07/12/20
uit Enschede
Ervaring:

Vorige week in één keer m’n rijbewijs gehaald. De rijlessen waren altijd erg goed, nieuwe onderdelen werden op gepast tempo geïntroduceerd. Zo zat ik eigenlijk altijd wel comfortabel achter het stuur, en was er genoeg voortgang. Edwin, bedankt voor alle lessen!

9
Ja, ik beveel dit aan.
Marlot
06/12/20
uit Enschede
Ervaring:

Ik heb de rijlessen als zeer leerzaam, prettig en nuttig ervaren. Ook heeft de rij instructeur tijdens de intake het aantal benodigde lessen goed weten in te schatten.

De wijze waarop de theorielessen worden aangeboden heb ik ook als zeer prettig ervaren. Dankzij mijn deelname aan de lessen en de goede en duidelijke uitleg van Louis Ezendam heb ik mijn theorie ook in 1x gehaald.
Ik wil dan ook mijn rij instructeur, Edwin Westendorp, bedanken voor de super fijne lessen. Zijn betrokkenheid en duidelijke uitleg hebben eraan bijgedragen dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn examen. Edwin nogmaals super bedankt, jij bent een top instructeur.

10
Ja, ik beveel dit aan.
Indy
06/12/20
uit Hengelo
Ervaring:

Altijd met plezier naar rijles gegaan en mede hierdoor in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen.

8
Ja, ik beveel dit aan.
Marit
05/12/20
uit Borne
Ervaring:

Leuke leerzame rijlessen en altijd gezellig