Ezendam Rijopleidingen

Maak kennis met Ezendam Rijopleidingen. Denk je nog altijd dat het behalen van het rijbewijs duur en vooral moeilijk is? Niets is minder waar. Bij Ezendam Rijopleidingen, met ruim vijfentwintig jaar ervaring, haal je met een betaalbare cursus, die op jouw wensen is afgestemd, je rijbewijs. Succes verzekerd! Naast de standaard rijopleiding is EZENDAM rijopleidingen door het CBR, RIS gecertificeerd. Ezendam Rijopleidingen verzorgt al meer dan 25 jaar verkeerseducatie voor de categorie├źn: AUTO - MOTOR - BROMFIETS en AUTO MET AANHANGWAGEN In 25 jaar tijd zijn we dan ook uitgegroeid tot 1 van de toonaangevende verkeersscholen in de regio: Hengelo - Enschede - Haaksbergen Wij bieden onze rijlessen aan in de vorm van losse lessen, pakketten en spoedopleidingen Eigenlijk is het heel eenvoudig, je vertelt ons wanneer je het rijbewijs wilt behalen en wij regelen de rest....
Ezendam Rijopleidingen
Ezendam Rijopleidingenokt 18, 2017 @ 17:46
Wat is hier de juiste volgorde van voor laten gaan? :)
Ezendam Rijopleidingen
Ezendam Rijopleidingenokt 17, 2017 @ 15:59
Naast de Rijopleidingen bromfiets, auto, motor en auto met aanhangwagen, organiseer ik samen met Wilfried Giesen tevens een WRM bijscholingscursus voor rijinstructeurs in Zweeds Lapland. Dit doen wij in samenwerking met De Verkeersacademie uit Nieuwegein, Volvo Harrie Arendsen en het Innovam IBKI. Het online platform 'Rijschool Vandaag' besteedde er reeds aandacht aan:
Ezendam Rijopleidingen
Ezendam Rijopleidingenokt 13, 2017 @ 11:47
Heerlijk warm en droog achter stuur :)
Ezendam Rijopleidingen
Ezendam Rijopleidingenokt 11, 2017 @ 14:47
Lukt het je? :) (y)
Ezendam Rijopleidingen
Ezendam Rijopleidingenokt 6, 2017 @ 17:47
Bumperkleven, te langzaam rijden op de middenbaan, het niet aangeven van richting. Wat zijn jouw grootste frustraties in het verkeer?